Фотографията в нашият офис, как да дадем нов тласък на бизнеса си?

 

 

В момента се формира списък от желаещи за следваща лекция, ще уведомим своевременно за насрочена дата. Моля при записване, всеки да указва предпочитания за време и период.

 

 

Основни раздели на лекцията:

 

- Теория и информация за основните етапи и процеси през които се преминава до печат на една фотография

- Темата на курса и знанията, които ще получите, обхващат приложенията на фотографията за целите на малка фирма, възможностите и предимствата в търговски аспект, които ще получите.

--- Проектиране и изготвяне на въздействащи изображения за фирмен сайт и присъствие на малък бизнес в социални мрежи.

--- Създаване на система и среда за изготвяне на продуктови фотографии.

--- Фирмена реклама, брошури, каталози за малка фирма и тънкостите как да бъдат ефектни и максимално иконимически ефективни.

--- Форми и методи за печат, офсетов, цифров, лазерен и фотореалистичен мастилено струен за нуждите на малък бизнес.

- Как да организираме фотография за фирмени цели на помещения, сгради, офиси.

- Как да публикуваме снимки и галерии, така че фирменият сайт и страниците в социалните мрежи да бъдат максимално добре индексирани.

 

По време на практиката курсистите ще бъдат запознати на теория и практика как да организират създаване на изображения за своят бизнес както и с всички форми на печат на рекламни и офисни материали. Лекцията включва и необходимото запознаване на практика със съответните технологии.

 

Цел на лекцията:

Фотографията е много могъщ инструмент за развитие и поддръжка на произволна търговска дейност и бизнес. Лекцията е специално ориентирана към малки фирми, които нямат възможност да прехвърлят тази дейност на външни фирми, а биха желали да я развият със собствени средства и възможности.  Да знаете и разбирате всеки отделен етап би Ви спестило много разочарования, проблеми и скъпо струващи грешки. 

 

Общи условия:

Продължителност на курса един месец - общо 30 учебни часа (При желание на групата курсисти, лекцията може да бъде адаптирана към конкретен времеви план) Групата курсисти не може да надхвърля 15 човека. (Лекциите изискват да се обърне персонално внимание на всеки участник и неговите въпроси, което изисква и съответните условия)Курсът се провежда в собствено студио + конферентна зала оборудвани с всичко необходимо.

 

Цена:

Цена на курса 330 (триста и тридесет лева) на участник. Сумата може да бъде заплатена по банков път, в брой и на място след съответната уговорка, моля свържете се с нас.

Image description

 

Съдържание на раздел теория

 

 

Зрителни възприятия, от физиологията към образите. 

Цветни пространства и цветни моделиAdobeRGB, sRGB, ProfotoRGBRGB, CMYK, Pantone 

Фотографска работна среда за продуктова фотография и нейното организиране.

От камерата до монитора, хардуер, софтуер и настройки, как се организира работна среда? 

Цветокорекция, профили, профилиране на камери, монитори и принтери. 

Печат, видове печат, специфики и особености при подготовка за конкретен печат. 

Фотореалистичен печат, принципи за реализация, физически ограничения, особености. 

Видове медии за печат, тяхната свързаност с принтера, избор и особености. 

Особености при печат върху различни медии. 

 Как се подготвя едно изображение за печат, какви спънки и проблеми могат да възникнат по време на обработката.

 

 

 

Безплатен съвет към бъдещи курсисти... ;-)

Заобиколени сме от велико разнообразие на всякакви предложения за курсове, обучения, сертификати за фотографи и прочее възможности към Вас...В света на изкуството няма безспорни авторитети или начин обективно да получите измерване кой, колко и как. Но преди да решите кому да предоставите Вашето време, средства и внимание, разгледайте какво и как този човек е правил и постигнал.Вижте портфолиото му, послушайте сърцето си, преценете дали това, което виждате е от интерес за Вас. Желаете ли и Вие да се стремите към такива резултати... Днес няма критици, всеки може да пледира компетентност на различни основания. Но за Вас най-важният ориентир следва да бъде собствената Ви преценка относно постиженията на онзи който предлага да Ви е учител, както и тяхната стойност... Ако се колебаете, разходете се по музеите, погледайте, не забравяйте, че светът на изкуството не е от вчера..., и пак преценете...И не забравяйте, че грешно наученото, после изисква два пъти повече усилия, първо да се отучи и наново да се учи...

 

© 2018 DivinePictures