Отразяване на събития

Как да оставим следа във времето? Как да спрем мига?  Да отразиш събитие, което се развива във времето е задача, която изисква ловкост, професионализъм и култура. Тези качества са талант, който се отразява в общото въздействие на сътвореното.

Разкажете за Вашето събитие по най-добрия начин. Поверете отразяването му в нашите ръце, а ние ще осигурим въздействието, когато фотографиите бъдат разглеждани.

Независимо дали става въпроса за изложба в галерия, състезание или нещо друго, важен фактор за успеха е тези, които го отразяват да бъдат подготвени за събитието. Това изисква широки познания и много know how, което нашите специалисти имат.

За да бъде едно отразяване перфектно, още когато се заснема трябва да бъде съобразено с аудиторията, целите и визията, която трябва да бъде предадена. Ние знаем как!

Към отразяване на събития

Сценична фотография

Голямото изкуство на сцена е неповторимо и уникално. Да се предаде чрез изображения неговото въздействие е изключително трудно. Фотографът е мост между сцената и образите, затова трябва прекрасно да разбира, чувства и съпреживява Действието и регистрира онези Мигове, които го разказват.

Към сценична фотография

Храна и заведения

От дълбока древност храната, напитките  и специфичната култура свързана с тях заемат важна част в нашият живот. Да бъде поднесена като образ е предизвикателство, толкова по-голямо, колкото е по-високо нивото…

Към храна и заведения

Архитектурна фотография

Архитектурните обекти и интериори могат да бъдат видяни или на място или като фотография. Представянето им като изображения е изключително предизвикателство, изкуство което съчетава идеите и концепциите на архитекта, интериорният дизайнер и ограниченията на двумерната картина. Нашите изображения могат да покажат една сграда или интериор така, като бихте желали Вие да разкажете за тях.

Към архитектурна фотография

Предметна фотография

Предметната фотография е прочит на един обект. За да се покажат неговият “характер” и важни черти е нужно внимание към всеки детайл в съчетание с подходящото му експониране. Никой не може добре да заснеме, онова, което не разбира. Нашият опит, внимание към детайла и технически възможности са гаранция за перфектното представяне на Вашите цели.
Към предметна фотография

Фотосесия

Нашите спомени са свързани с лица – лицата на нашите близки, тези на нашите приятели и любими. Фотосесията е момента, в който се създават непреходни мигове за вечността.

Ние знаем как да уловим онзи миг който да превърнем във вечност.

Към фотосесия

Обреди

През целият си живот ще разказвате за този специален ден. Някои неща ще запомните, други не, но ако желаете красивите моменти да бъдат запазени за Вашите разкази, ние ще Ви помогнем.

Подарете си най-хубавото, което остава – спомените и се погрижете да ги поверите в добри ръце. Миговете са много важни, но кратки и бързо отминават.

Изберете най-доброто за Вашият специален ден и всеки път когато се връщате към този ден и тези образи, ще се радвате на специалните моменти съхранена красота.

Нашият екип ще Ви помогне не само за да запазите скъпите мигове, но и за да бъдете подготвени как да ги посрещнете. Ние ще се погрижим за множество важни детайли, на които Вие едва ли бихте обърнали внимание в тези вълнуващи дни.

Към фотосесии

Вярваме, че фотографията е изкуство чиято стойност е толкова по-висока, колкото повече животът около нас се опитва да го скрие сред милиарди снимки. Нашият екип поставя пред себе си само най-високите цели, за да могат клиентите ни да получат изящни произведения, които са и отлична инвестиция във времето. Разликата между обикновената снимка и художествената фотография понякога е малка, но е единственият пропуск към бъдещето и същевременно билет за историята.

Инвестирайте при нас! Ние влагаме много знания, умения и талант за да можете Вие да получите топлина и усмивка всеки път когато погледнете фотографията си в бъдещето.